Hoppa till innehåll

Handlat från MatHem

Att handla mat har ju blivit lite knivigt för oss. Jag har kanske tid, men inte ork, och Jonas har svårt att hinna i och med att han både lämnar och hämtar på förskolan nu. På sistone har jag handlat med barnvagnen, men bara att gå är ju en pärs för mig nu och att putta en fullastad vagn är mer ansträngande än man tror. Nu har vi provat MatHem.se, det vill säga att beställa mat på nätet för hemkörning.

Det var så skönt! Jag tyckte att hemsidan och beställning funkade bra, leveransen var felfri och det var oerhört skönt att få maten inburen hela vägen. Dessutom var fraktavgiften gratis den här gången och just nu kan man köpa fritt antal frakter onsdag-fredag i tre månader för 1 kr, så det finns egentligen inga argument mot. Eller ja, ska man vara petnoga så finns det väl två: 1) De har inte riktigt alla varor jag vill kunna köpa. Men jag skriver inköpsförslag så fort jag inte hittar det jag vill ha och håller tummarna för det bästa. 2) Jag är urusel på att slappna av när jag väntar på något. Alltså, jag tycker det är riktigt jobbigt! När det närmar sig leveransdags vågar jag knappt gå på toa och har svårt att börja göra någonting över huvud taget… Men de har olika leveranstider att välja mellan och den kortaste tiden är ändå bara två timmar, så det är inte så att HELA dagen behöver bli förstörd…

Jag kommer att anlita MatHem igen. Men jag tror aldrig att jag hittar en butik där jag kan handla allt jag vill ha, tyvärr. Det hade varit gött… Men vi fortsätter säkert att handla på vårt vanliga Ica Maxi en del och därtill blir det även fortsättningsvis att vallfärda till Goodstore emellanåt – himla synd att de slutat med sin hemkörningstjänst lagom tills att jag tänkte börja använda den ordentligt! Ibland handlar jag på Daglivs på Fridhemsplan också, eftersom de har en del bra vegangrejer som inte Ica har. Ibland har jag handlat på Hemköp i city också, om jag ändå varit i krokarna.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *