Hoppa till innehåll

Ja, detta kan få bli en vana

Andra leveransen från MatHem.se idag.

Ja, redan. När man ser sin orderhistorik så där tydligt inser man plötsligt hur ofta och mycket man handlar… :)

Jag har köpt ett leveranskort för 1 kr (ordinarie pris 495 kr), som berättigar till fria leveranser onsdag-fredag i tre månader. Så jag var ju liksom tvungen att ta det idag för att förhoppningsvis inte behöva göra det igen förrän tidigast onsdag i nästa vecka.

Det gick fint den här gången också. Leveransen kom cirka 3 minuter in på det angivna tvåtimmarsintervallet, vilket var väldigt skönt för mig som hatar att vänta på saker och som dessutom borde hinna gå ut en sväng innan det är dags att laga middag. Dock två avvikelser denna gång. Den ena gjorde absolut ingenting, jag hade beställt den billigaste av två tillgängliga refillpåsar med flytande vittvättmedel. Den var slut, så jag fick den andra. De förvarnade om detta och jag hade egentligen ingen preferens (brukar köpa Icas, men den finns ju inte hos dem…), så det var väl bara en bra möjlighet att få prova den dyrare – till samma pris som den billigare. Nästa avvikelse var nog mer på grund av mänsklig faktor. :) Jag hade beställt en aubergine, men fick en squash! Skulle tippa att den som plockade inte hade koll på vad som var vad… Nåja, jag hade faktiskt inga jättedetaljerade planer för min aubergine, var mest sugen, men det ska nog gå att göra något med squash också. Jag hoppas bara att de inte byter till något icke-veganskt någon gång.

Erbjudandet med billigt leveranskort känns som en riktigt smart grej för att snärja mig, faktiskt. För frakten är ju ganska tråkig, faktiskt.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *