Babysitterpremiär

Sander i babysittern för första gången

Nu har vi börjat använda babysittern. Det visade sig lättare sagt än gjort, eftersom vi när vi packade upp den såg att det satt ett larm på den, inkört rakt genom stoltyget och plasten stolen var insvept i. Jonas gjorde en hjälteinsats och åkte in till stan släpandes på den stora kartongen och Ava, som han hämtade på förskolan den dagen, för att de skulle få ta bort larmet på Åhléns… och så köpte han ett nytt extraelement till vårt kalla sovrum också, eftersom det gamla satte igång att lukta väldigt suspekt.

Nåväl. I torsdags provade vi lite smått och det kändes tryggt och bra. I fredags satt Sander i babysittern medan jag duschade, helt fantastiskt! (Han är inte precis känd för att gå med på att ligga själv annars.) Men det vanliga nu är faktiskt annars att Jonas håller honom medan jag gör mig i ordning. Fast det finns gott om andra användningstillfällen ändå, så det känns riktigt, riktigt bra att ha en babysitter den här gången. Han kanske inte precis kommer att bo i den, men det är ju mycket värt att kunna sätta ner honom korta stunder när han går med på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *