Hoppa till innehåll

Avaporträtt

Avaporträtt

Ava missade ju förskolefotograferingen, vilket vi blev väldigt ledsna för. Men lyckligtvis har vi ju ändå Ava-porträtt från familjefotograferingen, så jag ställde upp ett idag. Lite avvikande ser det förstås ut och till råga på allt hittade jag en ram som bara var nästan lika stor som de tidigare… Skulle förstås bli bättre om jag skrev ut en mer inzoomad och mer centrerad variant där jag lagt på en sån där skolfotospräcklig bakgrund och kanske värmde upp färgerna lite, vi får väl se om jag orkar/hinner/prioriterar det…

Bild 3 matchar för övrigt inte heller de tidigare, eftersom den är så kall i tonen att den ser blå ut. Men den är ett vanligt förskolefoto.

Avaporträtt

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *