Det händer mer på Flickr

Det verkar som att man gör bäst i att kolla på Flickr om man vill hålla sig uppdaterad angående mitt liv just nu. Hinner inte riktigt med här, men än så länge går det i alla fall skapligt där.

Ska dock försöka släppa min idé om att blogga i kronologisk ordning. Blir liksom dumt när jag inte kan mobilblogga något snabbt bara för att jag inte hunnit med att blogga med bilder från andra advent ännu. Jag kanske aldrig hinner skriva det där inlägget om andra advent…

Plockar lite från Flickr och berättar kort att vi firat andra advent, haft Emma och Johannes på besök, ätit saffranspannacotta (vilket sammanföll med besöket), fått persienner monterade, testat PlayMais och firat lucia på förskolan. Se här:

Hänt sen sist

Vill man kolla närmare på bilderna och se fler från de aktuella tillfällena kan man t.ex. leta upp dem i decemberarkivet på Flickr.

Rackarns, förresten. Nu upptäckte jag en begränsning med detta tema. Det syns inget om man skriver “punktpunktpunkt” (inte för mig i alla fall – andra stycket i detta inlägg slutar med “advent” utan någonting efter). Det är förstås en begränsning med fonten snarare än temat, men fonten ingår ju i temat som standard. Nåväl, det löser jag en annan gång. Tills vidare får det se lite konstigt ut här och var.

6 kommentarer

 1. Jag ser då de tre punkterna både via google reader och när jag klickar mig in här!

  Det går ju alltid att efterhandblogga under rätt datum eller bara skriva rätt datum i rubriken (men jag förstår att du prioriterar annat).

  Svara

 2. Hmm. Jag ser punkterna i IE, men inte i Chrome. På mobilen, där jag använder browsern Boat, syns punkterna fast ligger mitt för bokstäverna, alltså där ett bindestreck skulle ligga, alltså för högt upp…

  Svara

 3. Och ja, visst kan man trixa med publiceringsdatum och schemalägga och allt möjligt. Jag bara gör inte sånt så mycket på den här bloggen. Gillar väl för mycket att kunna skriva “idag” och sånt, antar jag… :)

  Svara

 4. Hej,
  på Flickr så kan man väl i Archives välja mellan “Taken on” och “Posted to Flickr”. Funkar för mig iallafall :)

  Svara

 5. Kajsa, du har ju helt rätt, det var jag som hade bråttom och tittade slarvigt. Avslöjade visst mig själv som ovan arkiv-användare. :) Tack för påpekandet! Har nu tagit bort mitt felaktiga påstående ur inlägget.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.