Hoppa till innehåll

Lördagslugnt

Idag har Ava varit på ett mycket uppskattat julmys hos en kompis som bor i närheten – utan medföljande förälder.

Under tiden har jag bland annat testat vagnen igen för första gången sedan snön kom. Det gick okej att dra den i snön nu när det är lite röjt ,  och Sander hade inte glömt hur man somnar i vagn. Däremot vaknade han så fort vi kom in… Särskilt mycket sömn blev det inte, eftersom det var en kort promenad i trista snöyran.

Så vi har mest evighetsammat idag… Men faktiskt lyckades jag lägga ner honom för en liten sovstund i vagnen efter att han somnat i famnen. Det var trevligt med åtminstone en liten stunds vuxentid.

Enda sättet att slippa evighetsamma och få göra annat än att barnvagnspromenera är att bära honom i bärselen. Jag har inget emot att amma egentligen, men jag tycker bättre om att hinna känna att det fylls på.

Publicerat iVardagsliv

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *