Duktigdag

image
Den här fick vara kvar.

Idag har vi städat undan julen! Hade tänkt göra det tidigare, men… Sander sov i bärselen och eftersom han fortsatte med det fortsatte jag att städa. Har plockat undan bråte och papper i vardagsrummet/köket och kontoret, yay! Skrapat lite på ytan i Avas leksakskaos i hennes hyllor och lådor också, men där krävs en rejäl insats (som snart är som ogjord…). Nu ligger jag och ammar medan Jonas och Ava bakar surdegsknäckebröd. De har även varit och hämtat sojakött som vi varit med i en stor sambeställning av. 9 kg färs och 5 kg medaljonger (torrvara), vet då rakt inte var vi ska få plats med allt.. 

Vi har köpt lite sojafärs... Jonas och Ava bakar surdegsknäckebröd

2 kommentarer

  1. Duktigt! Isak städade lite själv i sitt rum igår och kom på att han skulle göra leksakshyllan “som i en leksaksaffär”. Jättefint! Hoppas han vill göra det ofta!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.