Dammsugning tre gånger i veckan!

image

Ända sedan vi skaffade vår Roomba 2008 har vi snackat om att “man ju borde” schemalägga körningar så att det faktiskt blir av. IGÅR GJORDE VI DET! Alltså kunde jag nöjt betrakta dammsugaren tuffa igång idag när jag gjorde oss i ordning för att hämta på förskolan. Och samma gäller onsdag och fredag också.

Vi har varit ganska dåliga på att dammsuga på sistone (eller alltid…) och det blir inte precis bättre av att vi har en grusig hall som vi måste gå igenom många gånger om dagen. Roomba kommer inte åt överallt och den dammsuger inte överallt där den kommer åt varje gång. Men kör man den ofta blir ju totalresultatet ändå ganska bra. Och det är ju så den är tänkt att användas. Vi får kompletteringsstäda knepiga ställen, förstås. Eller flytta runt sakerna som gör att Roomba inte kommer åt och hoppas på det bästa. :)

Nu måste vi se till att inte ha alltför mycket grejer på golven också. Och komma ihåg att tömma och rensa Roomba…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *