Lyxig dag

Lämnade Ava utan krångel, handlade lite + hämtade paket, kom hem och satte mig vid datorn och satt kvar i en timme medan Sander sov i vagnen!

Sen lunch med underbara rester från pajdagen, sen ratade Sander köpe-palsternackspuré (och det är ju kul att min egen är godare! Fast egentligen är det bara grötkvällsmat han äter regelbundet utöver amning nu.) och sen fick han bada. Nu ligger vi och ammar… eller han somnade nog lite nu…

Kanske blir det en snabbis klädshopping till Sander innan vi hämtar Ava, om vi kommer iväg i tid.

Känns i alla fall fantastiskt bra. Saker gjorda, trevlig stämning, god mat, mys med bästa bäbisen och till och med egentid. Det senare är så himla sällsynt just nu. Skulle inte alls ha något emot en sån timme varje dag. Känner mig mer som människa om jag får egentid.

3 kommentarer

 1. Och har nu dessutom med Sander i knät ringt och bokat klipptid till Ava (äntligen!) samt föräldravisning på två förskolor jag ställt Sander i kö till. Energikick!

  Svara

 2. Ja det där med en stund för sig själv är väldigt viktigt för mig också. Det känns liksom som att man tappar sig själv annars. Man fokuserar ju så mycket på barnen och familjen hela tiden så man glömmer sig själv. Jag ska faktiskt till frisören imorgon bitti. Är lite nervös över hur Ellie ska klara sig. Hon är ju knappt sju veckor och jag helammar ju så blir det kris så vet jag inte riktigt hur vi gör. Men det ska nog gå bra. :)

  Svara

  1. Precis!

   Jag klippte mig för ett tag sedan. Vågade inte göra annat än att låta make och storbarn promenera med vagnen. I snöyran. :)

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.