Liv i luckan igen

Ava och Jonas kom hem till middagen igår. Jag hann faktiskt laga mat som nästan var klar när de klev in genom dörren.

Efter maten fick Ava sin påskpresent, som var för stor för ägget. Mer utklädningskläder: en älvdräkt (egentligen konståkningsdress), krona, riddardräkt och ett set med vingar, diadem, trollstav och tyllkjol. Allt från Tradera .

image

Hon hade inte ätit så mycket från ägget. Chokladlinserna från påskfiguren hade hon gett bort, för de var äckliga. Och jag höll verkligen med när jag smakade!

Jonas hade inte ens hittat sitt ägg, som jag tydligen gömt för bra, så han fick lite godis till kvällen. :)

Idag är Ava hemma sjuk. :( Hon har varit sjuk hela helgen (de följde inte med på påsksläktkalaset), men verkade pigg igår. Kändes dock inte bra att släpa iväg henne i morse. Men jag orkade inte ha båda barnen hela dagen, så Jonas stannade hemma, men ska fortfarande bort ikväll som planerat. Känns hårt att han inte kan vabba med Ava när jag är föräldraledig. Det är inte lätt att ta hand om en fyraåring samtidigt som man behöver stänga in sig i ett tyst och mörkt rum med en bäbis… Men hur som helst, han får vara föräldraledig utan ersättning, det fungerar första året utan att SGI sänks.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *