Hoppa till innehåll

Avas första baddräkt

Idag fick Ava en baddräkt från Lindex. Hon har haft såna där Imse Vimse “badbyxa för babysim” hittills, men jag skulle misstänka att de flesta jämnåriga tjejer har baddräkt, så det är väl dags. Först hade jag tänkt mig den här, som är färgglad och relativt enkel (är inte så mycket för spets och volang…), men när jag såg den i verkligheten tyckte jag inte att den hade lika fina färger som den här fjärilsbaddräkten. Och så är det ju det att Ava älskar fjärilar (det är ett himla tjat om hennes fjärilstrosor…), så det fick bli den.

baddrakt

baddraktbak

Hon blev mycket nöjd.

Och nej, jag tog inte med henne till affären så hon fick välja själv. Jag har två skäl till det: 1) Jag vill inte att hon ska se hur förbannat jävla könsuppdelat och stereotyppåhejande det är på barnklädesavdelningarna. 2) Jag tror det skulle bli rätt jobbigt… och med Sander i selen har jag behov av att det ska gå fort och lätt.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *