Hoppa till innehåll

1 maj med namnsdag och pizza

Härligt med en ledig dag! Vi har valt att fira Avas namnsdag idag, eftersom dagensnamnsdag.nu tycker att det är så. Ava fick två paket, mycket spännande. Det var en lekmatta (sån där med vägar och hus) och en superhjältedräkt.

Super-Ava! Utklädningskläder i paket 2

Hon fick välja lunch och det blev inte helt oväntat: nudlar och korv.

Rutschkana

Sen gav vi oss ut på utflykt, en promenad längs vattnet på Solnasidan till Augustendals 4H-gård. Där blev det lekparkslek och fika med de nya delicatobollskakorna – goda. Jag passade på att njuta av vitsipporna i skogen också. Sander sov faktiskt riktigt gott i vagnen nästan hela vägen dit och nästan ända tills vi skulle gå. Då fick han komma upp och amma lite. Sen ville han såklart inte alls sitta i vagnen på hemvägen, men jag behövde ju bara bära honom och inte dessutom köra vagn och hålla reda på Ava, så det kändes ändå lyxigt.

Vitsippor Vitsippor

Till middag utnyttjade vi det faktum att O Mamma Mia, pizzerian med stora veganutbudet, anslutit sig till onlinepizza.se. Mumselimums! Ava hade dock däckat vid det laget och var helt omöjlig att väcka. Vilket naturligtvis resulterade i att hon inte kunde somna vid läggdags…

Pizzamys

Det blev en riktigt fin ledig dag!

» Här är alla bilderna!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *