Hoppa till innehåll

Yes! Träningsbyxor!

Träningsbyxor

Idag blev det ingen träning, men jag och Sander skulle på en föräldravisning av en förskola, så jag tycker att jag hade giltigt skäl.

Däremot fick jag hem ett par träningsbyxor från Stadium som jag beställt. Jag har ju våndats ett tag för att jag inte har några bra träningsbyxor (har använt sunkiga mjukisbyxor som sitter konstigt och måste dras upp hela tiden) men inte heller har så goda möjligheter att shoppa byxor. Så jag chansade (för andra gången) och beställde ett par som liknade de jag provade för flera år sedan och önskar att jag hade köpt. Och de kändes jättebra när jag provade dem! Hoppas att de är bra sen när jag faktiskt tränar i dem också. På onsdag!

Just det där att de har mudd nedtill och ska påsa lite är jättebra för mig, eftersom de faktiskt inte påsar för mycket. Skönt att inte behöva sy upp och dessutom är det ju nästintill omöjligt att sy upp merparten av de träningsbyxor jag hittar i alla fall, eftersom de har dragkedja eller andra speciella detaljer längst ner. Och jättejobbigt tyg att sy i…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *