Hoppa till innehåll

Sjukt

Jag har haft en serie såna där dagar då jag bara längtat efter att få gå och lägga mig…

De ringde från förskolan i onsdags och sa att Ava hade feber. Fick hämta tidigt och visst var hon sjuk. Feber och hosta, det hann bli värre innan det blev bättre. Hon missade Ns barnkalas i fredags och fotbollen i söndags, men gick på Ss barnkalas i söndags. Det gick bra och idag har hon varit på förskolan, fast är inte helt på topp ännu.

Sander blev också sjuk kort efter Ava och nu är jag också risig. Jag är väldigt glad att Jonas kunde vara hemma ganska mycket under Avas sjukdagar, det är så svårt att få Sander att sova när jag är ensam med båda.

Nu kan det få ta slut snart! Sander är ganska risig och jag är väl inte värre än att jag blir hyfsat som folk med lite Alvedon, men vi hostar ikapp… Och det är sjukt opraktiskt att ha hosta som bara måste ut när jag försöker få Sander att sova… Jag har svårt att sjunga för honom som jag brukar också.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *