Hoppa till innehåll

Nationaldag och långhelg i Nyköping

I torsdags åkte vi tillsammans med Emma till Nyköping för att fira nationaldagen med picnic på Vallarna vid slottet tillsammans med mina föräldrar. På kvällen åkte Jonas och Emma hem, medan jag och barnen stannade ända tills måndagen.

Nationaldagspicnic på Vallarna
Picnic på Vallarna

Utsikten från Vallarna har alltid vanprytts av en enorm, gråflammig och sunkful silo. Nu har den byggts om till lägenheter. Jag kan inte komma över det! Den är ju snygg (typ)! Det är så jäkla coolt:

Fulaste byggnaden har blivit cool
Ful har blivit snyggare.

Det såldes heliumballonger och Ava ville naturligtvis ha en när hon såg andra barn gå runt med dem. Jag tycker att hon valde en väldigt cool ballong:

Ava fick en svävarhaj
Vår följeslagare under helgen.

En annan märklig grej är att de anlagt en motionsslinga i Lejonbergen, precis utanför mina föräldrars trädgård. På ett ställe finns också en trappa, så man slipper klättra på berget.

Nyanlagd motionsslinga i Lejonbergen
Motionsslinga.

Sander satt som ett proffs i trädgården! Han har börjat kunna parera sina svajningar nu och satt rekordlänge.

Sitter som ett proffs

Skönt att kunna amma ute:

Ammar

Utöver picnicen softade vi mest. Hängde i trädgården. Lekte på nya lekplatsen på skolgården. Gick en liten sväng på stan. Tog det lugnt. Inte helt fel. Jonas jobbade som vanligt fredag och måndag, på helgen hade han hemmafix samt partaj på schemat.

» Fler bilder från långhelgen

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *