Hoppa till innehåll

Hemmadag

image

Idag har vi mest varit i huset och trädgården. Jag har tvättat och hängt på tork ute, Jonas åkte och handlade. Jag och barnen tog en liten sväng till en barnbutik vi gått förbi tidigare och köpte en tröja till Sander och klistermärken till Ava. Fast butiken tog inte mitt kort, så vi fick ta ut pengar först. De första danska kontanterna. Köpte glass på väg hem också.

Jag har lagat lite picnicmat till imorgon och Jonas har lagat lunch och middag. Annars går tiden liksom åt, mest…

Skönt att enkelt kunna växla mellan att vara inne och ute. Vi tycker det är skönt att äta inne (när vi inte har picnic förstås) och vill inte överdriva vistelsen i solen nu när det är så här varmt (särskilt inte med Sander).

Imorgon är det dags för lite större äventyr, har vi tänkt.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *