Min 33-årsdag

Födelsedag! Ava var nästan sprickfärdig av hemlighetshållande imorse och fick äntligen guida mig till mina presenter, som hon bara nästan talat om i förväg var de låg gömda. :) Jag fick en teckning med en trappa till himlen av henne och ett musikspelande kort av Jonas, som också var ett presentkort på uppsydda kläder. Tänker mig att det ska omvandlas till en kjol från Lilofant, det ska bli spännande.

Ava tog det där med födelsedagskalas på stort allvar. Hon hade sin kalaströja på och så snart presentandet var klart drog hon igång kalaslek i form av dansstopp med hjälp av födelsedagskortet. :)

Sen sattes jag i arbete med att fixa frukost och efter inmundigandet fick jag baka. Det är ju mest Jonas som pysslar i köket och jag som grejar med barn annars, så det var kul att göra tvärt om. Och han hade handlat grejer till cakebrownies à la Tegelaar, vilket var ett recept jag gärna ville prova.
Jag vilade med Sander medan Jonas gjorde pizza till lunch och sen gav vi oss ut i värmeböljan för ännu en mysig promenad i Akademihaven. Men huu vad varmt det var!

image

Sander förbluffande oss alla genom att somna i vagnen, vilket inte hänt på evigheter. Innan han vaknade och ammade hann jag ligga några minuter på gräset medan Jonas och Ava sprang runt och lekte.

image

Tog en ny väg hem och sen fick jag laga lasagne enligt ett nytt och enkelt recept, som blev väldigt gott. Även Sander verkade gilla det, han petade i sig riktigt bra och vi var tvungna att fylla på hans lilla smakprovstallrik. Blev geggigt och fint såklart. :)

Fick vin till maten och sedan mousserande till browniekakan. Mumsigt!

Nu börjar det äntligen bli svalt i sovrummet, men det har varit jobbigt varmt och svårt att få Sander att sova.

Mysigt med en dag full av överraskningar (presenter, vad jag skulle laga, diverse tillbehör som kom fram…)! Och nu är jag alltså 33, minsann.

En kommentar

  1. Grattis här med! Har du förresten gjort om några inställningar, de senaste fem dagarna har din blogg inte dykt upp i feedly?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *