Nostalgidag vid Långsjön

Idag åkte vi till Herrängen, där jag bodde som liten. Vi körde först igenom mitt villaområde (jag tror jag såg en gammal kompis pappa!) och vidare till Långsjön, där jag brukade bada och leka. Just när vi skulle kliva ur bilen på Långsjö torg började det regna… Så vi satt i bilen och åt vår medhavda lunch. Sen hade det faktiskt slutat regna, så vi gick promenaden längs sjön till badplatsen.

image

Ava badade till och med.

image

På tillbakavägen stannade vi och fotade vårt gamla hus.

image

Vädret och övriga omständigheter lockade inte till mer utforskande. Såg i alla fall scouthuset, affären och f.d. kiosken (nu sushiställe) samt mitt dagis från bilen. Skolan skippade vi eftersom jag inte trodde vi skulle se så mycket från bilen. Jag vill tillbaka dit och promenera runt i lugn och ro någon gång.

Sen somnade barnen i bilen, så vi tänkte att vi lika gärna kunde åka runt lite och titta på såna där platser som vore roligt att ha en bättre bild av. Det blev Årsta och Aspudden. Tja, varför inte?

Och det har regnat en faslig massa idag.

» Fler bilder från nostalgiutflykten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *