Gröna Lund

Fredagen tillbringade vi på Gröna Lund. Trevligt, inte minst när vi insåg att Ava i egenskap av över 110 cm lång (jösses, hur gick det till? Hon var ju 104 nyss…) faktiskt fick åka en del riktigt häftiga grejer. Som berg-och-dalbanorna Kvasten och Vilda musen, bägge så nya att jag inte åkt dem förut. Men det gjorde jag nu!

Vi köpte ett åkband till Ava och ett kuponghäfte till Jonas och mig, så att vi kunde turas om lite. Jag och Ava åkte Nyckelpigan, Kvasten och Vilda musen. Kul! Och faktiskt riktigt mysigt att stå och köa med Ava också. Liksom bara umgås, utan störningar eller något annat att ta hänsyn till.

image

Ava och Jonas i en mini-fritt-fall.

image

Ava och rosa sockervadd.

image

Ava fick en ballong.

» Fler bilder från Grönan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.