Torsdagsbesök

I torsdags skulle det bli sämre väder, så vi vågade inte ge oss ut på utflykt. Men det kändes trist att göra ingenting, så vi bjöd hit Fredrik och lilla Miranda. Ava har ju nästan bara träffat vuxna på sitt sommarlov, förutom Sander förstås, så det var kul för henne att få leka med någon hyfsat jämnårig. De var lite segstartade, men sen blev det liv i luckan och bland annat en ny omgång av den populära leken springa runtruntrunt.

Sander imponerade dessutom med att tupplura 45 minuter i spjälsängen. Det går bättre och bättre för honom att sova själv!

Och vädret blev onekligen sämre med många regnskurar under dagen, så att vi inte ens tog oss till en lekplats, utan satt här inne och häckade hela dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *