Det rullar på med vagnen

Vi har övat rätt bra på vagnåkande efter semestern. Jag har plockat upp och burit Sander allt mindre och det har nu hänt att han åkt vagn hela vägen till och hela vägen från förskolan. Han har till och med somnat i vagnen under lämningen ett par gånger, fast inte sovit så länge. Det verkar helt omöjligt att ta sig upp till lägenheten med en sovande bäbis i vagnen…

Han har ju legat i liggvagnen och tillbringat mesta tiden på mage med att pilla på saker och slänga ut dem från vagnen. Men i fredags blev det för läskigt, eftersom han ställde sig på alla fyra och lutade sig åt sidan, mot den väldigt låga och mjuka kanten. Så på väg hem från lämning av Ava på kalas transformerade jag vagnen till sittvagn och lovprisade än en gång min Buggy Buddy som lät mig hänga mjukliften på vagnen så att vi smidigt kunde ta oss hem:

Akut liggvagnsavslut nödgades...

Jag trodde att det kanske skulle bli svårt att byta till sittvagn, men idag har det gått fullkomligt strålande. Killen åker ju vagn som om han aldrig gjort annat! Vi har varit ute mycket idag och han har tagit två okej tupplurar i vagnen, suttit nöjd större delen av vakentiden och accepterat att sätta sig igen efter att vi burit honom litegrann när han ändå tröttnade. Helt otroligt! Hoppas det fortsätter så här.

Familjen på promenad

Sander sover i vagnen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.