Två egna timmar

När Jonas kom hem idag åkte jag in till stan för att bara gå omkring, alldeles ensam.

Åh, vad jag behövde det.

Jag gick vid 17 och tog tunnelbanan till Kungsträdgården. Gick upp genom Gallerian och ut på Hamngatan, där jag tittade en snabbis på Desigual (en del fint, men varför måste det stå “Desigual” jättestort på allt?! Fult! Nåja, det var ändå en planerat köpfri utflykt.). I Kungsträdgården var det ett japanskt firande med dans. Jag tittade lite och gick sedan vidare. Nybrokajen, Berzeliiparken, Chinateatern, Norrmalmstorg, Biblioteksgatan, Stureplan, Humlegården (fin parklek!). Sen tillbaka till Stureplan där jag tog bussen hem. Hemma vid 19, lagom till att lägga Sander.

Så skönt att få tänka bara på sig själv ett tag, helt improviserat. Mysigt också att njuta lite av Stockholm!

Det får helt klart bli mer sånt här. Än så länge är det just 17-19 som funkar, men någon gång längre fram kommer jag väl att kunna komma loss lite mer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *