Hoppa till innehåll

När gick ni från body till tröja?

IMG_7354

Nu ska jag sluta köpa bodies. Sander har fortfarande många i omlopp och några han inte vuxit i ännu, så det blir en gradvis övergång till tröja. För det börjar kännas som att fördelarna med tröja (plagg som kan hanteras separat! lätt att kika ner i blöjan!) övervägs av nackdelarna (glipan). Skulle tro att den där fina bodyn i storlek 86 som Ava aldrig använde inte kommer att användas av Sander heller…

Sander har ju använt tröja någon gång ibland tidigare och lite mer på sistone, Ava gjorde det ännu mer. En snabbkoll på bilder från hennes första sommar visar att hon hade tröja väldigt ofta. Ava var ju större än Sander, så hon hade nog redan vuxit ur alla sina i den här åldern. Lilla Sander använder 74 och 80 nu + har några stora 80 som inte börjat användas ännu.

Publicerat iVardagsliv

4 kommentarer

  1. Julia Julia

    Vi är kvar bland bodysarna! :) Hade några gamla tröjor från åttiotalet men det blev så jobbigt när dom åkte upp hela tiden.

  2. Det där är svårt! Jag har (redan) några tröjor trots att Algot bara är sju månader (har strl 74) och har tänkt fasa ut bodysarna så fort han inte ålar sig fram hela dagarna, typ… Jag tycker bodys är så krångliga att ta på (på vår lille ål…).

  3. Body är ju helt klart bäst när de mest ligger. Men sen är det skönt med tröja, tycker jag, mer flexibelt. Sander ålar ju fortfarande en del (OCH kryper, men ålar fortfarande snabbast), men det är åtminstone på god väg att bli riktigt smidigt med tröja…

  4. Det var för övrigt flera body-entusiaster som svarade på detta inläggs länk på Facebook. De ville använda body långt upp i storlekarna, helst så länge som möjligt, verkade det som. Hade gjort det till 98 i alla fall. Jag kan på ett sätt förstå det, men body är ju lite omständigt jämfört med tröja och kinkigare med storlek och sådär… jag är väl lite lat. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *