Hoppa till innehåll

Bagisfredag, fixarlördag och kompissöndag

Det har varit en bra helg, även om vinterkylan har kommit och höstprakten falnar i rask takt.

I fredags åkte jag och barnen till Bagarmossen och hälsade på Malin, Martin, Wilma och Anton. Ava och Wilma hade skoj som vanligt och vi fick mumsig paj i söta portionsformar och chokladbollar. Mysigt!

Lördag var en fixardag. Jag städade äntligen kontoret, vilket behövdes:

image

image

Och porträtthyllan fick nya versioner av våra barn:

image

Sorterade och vek även ett ohemult stort tvättberg… Skönt att hinna göra lite grejer för en gångs skull, det är ju så svårt just nu…

Igår åkte jag utan barn till stan och träffade Ingela! Jag lunchmatade, ammade och vagnpromenerade Sander först, så att han somnade. Sen smet jag iväg i amningsovänliga (och för mig just nu ovanligt snygga) kläder och var borta i lite mer än fyra (4!) timmar. Rekord!

Vi lunchade på Voltaire på PUB. Jag var nyfiken på deras raw food och tog en zucchinipasta, men den var tyvärr inget vidare. Raw-pajen jag åt till efterrätt ihop med oolongte var mycket bättre. Och jo, juicen på grönkål, äpple, citron och kanske något mer var också god.

image

Mycket trevligt att träffa Ingela igen och såå skönt med lite vuxentid. Jag måste se till att få lite mer sånt nu, känner jag. Sander är snart ett år gammal, liksom… Rackarns att det ska vara så svårt!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *