Helg utan Jonas

Jonas åkte alltså till London i fredags och kommer hem i natt. Vet redan att det blir mycket senare än det skulle, men hoppas att åtminstone plan B funkar. Lite olustigt är det ju dessvärre med stormen som härjar.

Nåväl. Detta har vi gjort:

I fredags roade vi oss ju i Hammarby sjöstad, som jag redan skrivit.

I lördags var vi faktiskt inne hela dagen. Jag bestämde mig för att hinna med en radda saker, som att byta lakan, tvätta och bada Sander, med mera. Så det gjorde jag. Ava tittade väääldigt mycket på Netflix under tiden.

Igår söndag var vi på fotbollen på morgonen. Det skulle vara sista uteträningen, men idag har vi fått mail om att det blir en till eftersom någon viktigare grupp än fotbollsknattarna hade snott hallen… Jaja… Jag hängde inte med så bra i själva träningen eftersom jag lekte med Sander på betryggande avstånd från alla bollar.

image

Jag fick ett genidrag, att ta fram och prova mina regnbyxor. Jag kunde ha dem (de var tajta i midjan redan på pre-gravid-tiden) och det var sååå bra att kunna sitta på marken med Sander och leka och att slippa stå och amma som jag gjorde sist.

Det är konstgräs på planen. Kunde lika gärna heta konstgrus… Det där svarta, konstiga lilla gruset följer objudet med hem efter träningen… Och är förstås väldigt intressant för Sander.

image

image

Senare blev det en vända ut igen. Först lite lek på innergården eftersom en dagiskompis råkade vara där med pappa och bror. Sen gick vi till Uggleparken, där Ava fick åka rutschkana ordentligt medan Sander sov och jag gottade mig åt att jag än en gång hade regnbyxorna på. :) (Alltså, de är mer som tunna skalbyxor, inte klumpiga galonisar, de är riktigt smidiga och sköna.)

Väl hemma igen bakade vi chokladsockerkaka. Jösses, jag förstår nu varför jag inte gör sånt oftare, jag kan inte sluta äta… den tog liksom slut…

image

Idag måndag har Ava varit på förskolan igen. Jag och Sander har handlat mat och städat lite. Han hittade en ny kompis också:

image

Han är riktigt bra på att stå på knä nu, förresten:

image

Jaa, tiden går… Dagarna fylls ju rätt bra av standardgrejerna som att göra alla i ordning och fixa måltider äta dem. Och det blir ju en hel del att göra när man är ensam. Nu saknar vi Jonas allihop (eller Sander har faktiskt inte sagt något…).

Sander släpper mig ju inte på kvällarna just nu, så det närmaste jag kommit egentid är ju när han somnat och jag ligger bredvid och pillar mobil (som nu). Det var skönt idag när Ava var på förskolan och Sander sov två timmar i vagnen, allt tyst och stilla och jag kunde dricka te och spela Skyrim. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.