Fars dag och simskola

Idag firades far med teckningar (en från Ava och en från mig…), choklad och Trisslotter (2 st, vinst 60 kr).

image

Ava tog på baddräkten redan i morse och väntade, väntade, vääääntade på simskolestart 15.30. Lite nervösa var vi nog båda två när vi kom dit, men det blev stor succé!

Poolen var djup överallt och barnen “simmade” med olika flythjälpmedel under en intensiv och bra uppstyrd halvtimme. Jag var imponerad! Sex barn totalt i gruppen och även om de flesta var väldigt mycket yngre än Ava tycker jag fortfarande det känns bra att börja i Minisim-gruppen och öva upp vattentryggheten först. Det var ju ändå seriöst, men liksom lagom.

Mysigt att göra något med bara Ava också. Sander var med Jonas, de gick på tvåtimmars långpromenad för lunchsömnen och kom hem när vi skulle ge oss iväg, så det var rekord i bara-Ava-tid för mig sedan Sander kom. Typ rekord för amningsfri tid också, även om det var ungefär samma igår (ca 7 timmar). Och lunchsömnsrekord, eftersom Sander sov ett bra tag inne också… (pigg nu vid läggdags såklart)

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *