Hoppa till innehåll

BVC och insats för autismforskningen

I morse klockan 8 var vi på BVC. Från början hade vi den lite humanare tiden 10, men så hade det blivit strul i deras kalender och det hela slutade efter viss förvirring med en ovanligt tidig morgon. Men vi hann, phew.

Ettårskontroll och femårskontroll alltså. Båda barnen klarade vaccinering med bravur och uppvisade exemplarisk kurvföljning. Ava gjorde även syntest och jag fick skriva på papper om att hennes journal får lämnas till skolhälsovården, eftersom det var sista gången på BVC för henne. Sander har 18-månaderskontroll som nästa grej, även då med vaccination. Men då är det Jonas som är föräldraledig och går dit med honom.

På eftermiddagen gjorde vi en speciell grej. Vi hälsade på på Avas kompis pappas jobb, där Ava skulle hjälpa till lite. :) Hon fick göra ett test som används för att diagnosticera autistiska barn, för att testa testutövandet, så att säga. Spännande, hon var väldigt taggad!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *