4 önskningar

Hittade en enkät hos Lisa. Det handlar om att lista fyra saker på önskelistan, under rubrikerna read, wear, want och need. Åkejrå.

READ WEAR WANT NEED

1. Read
Ja tack! Fast ganska mycket nej tack till pappersböcker, faktiskt. Jag läser helst e-böcker, både för att de går att läsa när man ammar m.m. och för att jag gärna slipper prylar att göra av någonstans. Så läsning tar jag faktiskt helst emot i form av presentkort på Kobo eller kanske Dito (huh? man kan endast köpa hos Akademibokhandeln, alltså affärer på stan? HUR idiotiskt?) eller för all del Adlibris eller Bokus. :) (Nu ser jag att Kobo-presentkort inte heller verkar gå att köpa online… Och inte över huvud taget i Sverige.)

2. Wear
Ja, jag behöver faktiskt lite fräscha kläder tills jag ska börja jobba igen. Men jag köper ju helst själv… Fast jag önskar mig verkligen ett klädabonnemang hos Orkanlia, det har jag för avsikt att starta ett när vi har två löner igen och jag kanske känner att jag har landat i en någorlunda stabil kroppsform också.

3. Want
Visst känns det lite ooriginellt att säga juicepress? Men det vore kul att testa. Fast förutom prylar så… TID! Egen tid! Utan barn! Bara tänka på mig själv! Kanske i form av massage. Åh, massage! Eller bio. Eller spa… åh, en spahelg, åh! Fast nja, inte riktigt ännu, Sander och jag har inte kommit så långt i vår frigörelseprocess. Men dagtidsgrejer bara jag eller med vuxet sällskap, åh, ja tack!

4. Need
Två större pedalhinkar än de vi har till badrummen, eftersom de blir fulla så fort. Har önskat mig det av mamma, så vi får väl se. :)

Massagebilden tagen av marin och hämtad på FreeDigitalPhotos.net

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.