Hoppa till innehåll

Flygplan på bio

Ava fick en biocheck i present av en kompis på barnkalaset. I lördags blev det äntligen av att gå på bio och som hon har längtat! Hon fick välja mellan Flygplan, LasseMaja och Smurfarna 2 och valde Flygplan. Det var den jag också helst ville se, men jag blev besviken faktiskt. Jag tycker att Bilar är bra och Flygplan var väldigt mycket samma grej fast sämre. Utdraget, förutsägbart, väckte inga känslor. Ava sa att den var bra, fast också att den var lång och efter ett tag kunde hon inte riktigt sitta still i stolen.

Nåja, mysigt med bio i alla fall. Jag vill jättegärna gå snart igen. Det går fint att Jonas tar Sander dagtid nu, även om vi missar eller skjuter upp något amningstillfälle. Tror att jag egentligen skulle kunna vara borta hela dagen utan problem, bara jag kommer hem och lägger honom. Eller det känns i alla fall inte så lockande att prova lägga honom utan amning…

Publicerat iFilmVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *