Simskola med Sander

Sista tillfället (22/12) på simskolan blev inställt, så vi fick gå på ett kompensationstillfälle i tisdags klockan 16. Det innebar förstås att hämta Ava tidigare på förskolan och att Sander fick följa med. Jag var faktiskt glad över att få testa hur det funkade bara en gång sådär, för nu vet jag att vi skulle kunna ta en sån tid nästa termin om vi inte vill boka upp så mycket helgtid. Fotboll på söndagsmornar har känts rätt ok eftersom man ändå har hela dagen kvar sen (dock inte hela orken, men…), men jag är varken sugen på två aktiviteter samma dag eller att boka något båda helgdagarna. Men vi får se, just nu vet jag inte om det blir fotboll eller inte.

Hur som helst. Sander höll sig lugn i famnen under hela halvtimmeslektionen, men blev väldigt tung. Jag borde ha haft bärselen! Om han ledsnar på att titta på går det även att gå ut i ett rum bredvid, där det går att sätta ner honom (i själva simhallen är allt blött).

Avas dusch och omklädning gick faktiskt riktigt bra, hon klarade det mesta själv.

Det blev för övrigt en ganska annorlunda, men väldigt bra lektion. Gruppen var mycket mer avancerad än hennes vanliga, så hon fick träna på egna saker med en lärare som var med bara henne hela tillfället!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *