Hoppa till innehåll

Lucia, gran och pizza

I morse var vi på luciafirandet på Avas förskola. Det rådde fotograferingsförbud under luciatåget, men vi fick fota barnen på hennes avdelning lite efteråt i alla fall. Men de bilderna är i kameran (och jag mobilbloggar såklart medan jag nattar Sander).

Ava är ju ledig på fredagar men fick som tur var vara med och lussa i alla fall. Efter tåget fick hon också vara med och fika med kompisarna, medan jag och Sander väntade utanför.

Vi hade tänkt tillbringa eftermiddagen hos våra vänner i Bagarmossen, men beslutade att inte åka pga dagens trafikkaos. Ser ut som rätt beslut även så här i efterhand, men det var tråkigt såklart och Ava blev väldigt ledsen. Som lite kompensation tog jag fram julgranen, vilket hon har velat göra ganska länge. Tyvärr hittade jag inte pyntet, så den blev ganska spartansk. Får leta vidare…

image

De två hängprydnaderna fick Ava på sitt barnkalas och så är det två glittersnuttar som hon av någon anledning hade med sig från förskolan idag.

Vi har ätit god middag också. Hemmagjord pizza och en nybakt superenkel och jättegod saffranskaka. (Fast det var förstås jag och Jonas som gillade pizzan, den gick inte alls hem hos barnen.)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *