Hoppa till innehåll

Nästan två timmar spjälsäng

Jag kom loss och kunde hacka loss en flisa av mitt att-göra-berg ikväll! Det gick att lägga ner Sander i spjälsängen utan att han vaknade! Wee!

Jag har ju inte alltid orkat försöka, eller ibland inte kommit till ett lovande läge, men ofta misslyckas det ju. Jag har tänkt att det verkar lättare när han somnar i min famn när jag sitter i soffan än när han ligger bredvid mig i sängen, pga mindre bök, men oftast ligger vi i sängen. Det går ju inte att natta i soffan medan Ava är uppe. Ikväll var inte Jonas hemma, så jag la Ava och nattade sedan Sander genom att spela Skyrim, ammandes såklart. Lyckades lägga ner honom på andra försöket. Det var ca 21.30 och han ropade inte på mig förrän 23.20. Egentligen borde jag sova tidigare, men möjlighet till datortid kan jag inte bara ignorera… Iaf inte när jag haft hyfsade nätter på sistone.

Det vore skönt att få rutin på “att komma loss” igen. Jag måste orka fortsätta försöka, så kanske det går. Hoppas vi får fortsätta ha hyfsade nätter, så blir det lättare.

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *