Mitt 2013

Mitt 2013

Nu är 2013 slut. Här är året i punkter:

 • Jag har varit föräldraledig med Sander hela året och han har såklart vuxit och utvecklats enormt mycket.
 • Jag och Sander har ammat hela året.
 • Jonas har jobbat på Ericsson i Kista hela året.
 • Ava gick till att börja med på förskolan måndag-fredag 9-15, men sedan ändrades reglerna och blev mer flexibla, vilket gjorde att vi i maj bytte till måndag-torsdag 8.30-16. Längre dagar (hinna leka klart) och lediga fredagar (hinna göra något ordentligare) har varit toppenbra! Jag har försökt dokumentera alla lediga fredagar, för att kunna se vad vi gjort egentligen. Det har blivit ganska mycket lek med vänner, det är bra!
 • Ava har somnat själv hela året, vi har alltså kunnat gå ut ur hennes rum efter godnattsagan. Nu har det även tillkommit en godnattsång: Vargsången.
 • Ava har blivit ganska bra på att läsa och skriva.
 • Ava har gått på fotbollsträning i Karlbergs BK hela året. I slutet av året började hon även på simskola.
 • Vi har äntligen börjat schemalägga vår Roomba (självgående dammsugare) med täta körningar, men det har varit en del krångel. Den strulade, jag dödförklarade den, vi testade att köpa reservdelar, det verkade funka, vi fick lov att inse att det inte hjälpte, vi köpte till slut en ny. Nu, äntligen bra?
 • Vintern kändes oändligt lång och snön ville aldrig försvinna. Jag bar Sander i bärsele under bärjacka större delen av vårterminen och han avskydde vagn, men under hösten började vagn funka riktigt bra.
 • Jag fotade månadsbilder vid Karlbergskanalen.

Och här är några minnesvärda händelser:

En kommentar

 1. Tack för att du delar med dig! Trevlig läsning. Tänk vad mycket som hinns med på bara ett år…

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *