Norge i sommar!

Norges flagga

Jodå, vi betar av Skandinavien..! I sommar blir det hembyte i Norge. Först en vecka i en fin villa med trädgård i Oslo, sen en vecka på landet i en jättehäftigt renoverad och inredd före detta järnvägsstation. Vi hade tänkt oss två veckor på ett ställe, men vi hittade i stället två familjer som ville komma hit i en vecka. Tur att det matchade, så att vi kunde göra ett dubbelbyte. Känns jättebra! Då kan vi koncentrera oss på Oslo första veckan och sedan bara slappa på landet andra veckan.

Kanske Finland nästa och sen Island, så vidgar vi oss till Norden. För all del, Färöarna vore också coolt… Och Grönland. Och Åland, visst. Fast så småningom skulle jag vilja börja komma aningen längre bort också. Får väl se. Öland är ju bra också, visserligen… :)

PS: Gjorde alltså vårt första hembyte förra sommaren och åkte till Danmark.

2 kommentarer

 1. Kul med Norge och Oslo! Hade gärna åkt dit mer om det inte var så förbenat dyrt i Norge. :-)
  Men vi var ju där 2×3 dagar för 1,5 år sedan. Det finns mycket kul att göra där, rekommenderar Barnekunstmuseet, Naturhistoriska museet (dinosaurier!) och den stora parken med statyer vad den nu heter. Där finns en äventyrslekplats också.

  Skulle också vilja göra hembyten, det verkar himla praktiskt. Dock vill min man inte låna ut vårt hus (eller lägenheten där vi bodde förut), så det får jag väl respektera tyvärr. :-)

  Svara

 2. Tack för tips!

  Du kan ju visa honom homeexchange.com och se om han inte möjligtvis smälter till slut. Det ÄR himla praktiskt, och jättekul!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.