Otrolig natt!

Wow! Sander sov hela natten! Det har inte hänt så många gånger. Nätterna är av varierande stil, ibland stör det mig inte så mycket när han vaknar och ammar, men andra gånger tar det liksom aldrig slut. Vi har just haft två såna nätter när jag liksom aldrig kommer ur amningposition och jag får ont i kroppen och dålig sömn av det. Sander somnar visserligen titt som tätt och vaknar kanske aldrig helt, men så fort jag rör på mig letar han efter tutte igen… Såna nätter är inte kul. När jag ligger vaken då väckarklockan ringer och jag fortfarande inte känner att jag sovit. (Jag kanske har det lite, men i så fall i amningsposition.)

Men så inatt! Wow! Jag lade mig tillrätta 23.30 och Sander väckte mig inte förrän 05.30! Då ammade han lite och somnade om, så det blev en liten snooze innan väckarklockan ringde vid 6. Jag vaknade av okänd anledning vid 1-tiden, men åååh, så skönt att resten av natten var som ett svart hål. Det kändes riktigt bra att gå upp och vara helt okej snarare än tröttsurmosig med värkande ryggslut och höfter.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *