JAAAA! Rätt skola!

Min långa, nervkittlande väntan är över och utfallet är positivt! Ava får gå i den skola vi önskade!

Det känns så himla bra! Logistiken de närmaste åren kommer att bli tuff nog ändå, men att skolan blev rätt betyder oerhört mycket. Nu hoppas vi ju förstås att hon kommer att trivas också, det är ju egentligen allra viktigast… men vi känner att förutsättningarna är goda!

Sanders dagisplats kan förstås komma att ställa till det. Jag ska våndas lite nu angående att eventuellt byta plats på våra rangordnade alternativ. Jag tror att vi flyttar ner förstahandsvalet litegrann eftersom det innebär en liten omväg på väg till Avas skola. Vi hoppas verkligen att han hamnar på en förskola som ligger bra till! Att lämna och hämta två barn på olika ställen på väg till eller från heltidsjobb får ju liksom gärna gå så smidigt som möjligt.

Men ååååh, vad jag är glad över att Ava fick rätt skola!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *