Hoppa till innehåll

Massor av förskolekompisar

Pratade med Avas fröken idag och hon sa att 11 barn från Avas avdelning kom in på Avas blivande skola! Det är halva gruppen och jag tror det är alla som sökte. Kul! De ska troligtvis fördelas över tre klasser med 27-ish barn i varje.

Nu har vi fyllt i ett gäng svarsblanketter och jag har scannat dem till pdf och mailat dem till skolan. Smidigt! Och jag blir lite mer kär i vår multifunktionsskrivare varje gång jag använder den.

Ska bli väldigt spännande att se om förskolebästisarna fortsätter att vara bra kompisar. Kul att de har chansen i alla fall. Känns såklart också lite skumt att hälften av gruppen antagligen försvinner ur Avas liv. Men så är det.

Tillägg: Inlägget skrevs igår men råkade bli liggande som utkast i stället för att publiceras. Så “idag” betyder alltså “igår”. Idag har vi fått bekräftelse att alla dokument kommit in, känns proffsigt och tryggt! (Missar man deadline kan man förlora sin plats, så väldigt bra med bekräftelse.)

Tillägg igen: Fröken hade visst inte helt rätt, en av Avas bästa kompisar hade inte kommit in, men ska försöka byta. Spänningen stiger…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *