Hoppa till innehåll

Klänningsvecka dag 1

Klänningsveckan dag 1

Inleder veckan med en klänning från Indiska som jag använder för första gången idag. Strumpbyxor och kofta till.

Bra
Klänningen är mjuk och skön.
Klänningen har fickor.

Mindre bra
Klänningen är åtsmitande och kort, jag känner mig lite för exponerad och är glad att få gömma mig lite i koftan. Strumpbyxorna skär in jättefult i midjan, som alltid. Dessutom är det lite djurmönstervibbar över klänningen och det är verkligen inte min grej.

Så… nja, inte en jättebra start, kanske. Men problemen är väldigt typiska för mig när det gäller klänning och dess tillbehör, så ingen jättestor överraskning precis.

Publicerat iVardagsliv

6 kommentarer

 1. Anna Bergdahl Anna Bergdahl

  Du är jättefin! Jag fuskar och använder mammaleggings från HM många gånger, de har hööög midja och man slipper skarvar. Tips :o)

  • Tack! Det kanske kan vara något, ska kolla efter såna!

 2. Bra med fickor! Och klänningen ser mycket fin
  ut.

  Har upplevt samma med strumporna, hur kan de vara så tighta i midjan?

 3. Lisa, ja det kan man undra… kanske svårt att få dem att sitta uppe annars?

 4. Tänker absolut inte förminska (?) känslan av att vara obekväm i ett plagg, kan inte ens föreställa mig att jag själv skulle testa på en byxvecka liksom. Äger två par byxor och cirka noll toppar. I min bok får din outfit 5/5. Mönstrat, smashing, fickor och skönt material. Väldigt tänkvärt att få dina tankar om klänning, ska försöka hitta en som genererar motsvarande känslor hos mig till imorgon.

  • Tack, Lucia! Jag ska nog försöka ge den här klänningen nya chanser med andra strumpbyxor/leggings. Att det ska vara så svårt att hitta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *