Klänningsvecka dag 6

image

Hm, nä, det här var inte lika kul på helgen. Idag en alldeles för somrig amningsklänning köpt på Tradera inför förra sommaren. Användes till bröllop, men kändes rätt slafsig i såna sammanhang, bättre till vardag.

Bra
Fickor.
Bekväm – på sommaren.
Helt ok amningsfunktion.

Mindre bra
För somrig.
Lätt att visa för mycket när barnet drar i urringningen.

Dagens kombo
Leggings med strumpor. Alltså, leggings KAN ju vara bekvämare än strumpbyxor, dessa… nja. Så det är mest det adderade böket med strumpor till. Blir inte bra. Det är varmt hemma just nu, men fryser jag tar jag kanske på sunklurvfleecen. :)

Erkänner att jag sunkade runt i pyjamas till en bra bit in på eftermiddagen pga väldigt dålig natt, illamående och några försök att få sova lite till. Och nu när jag svidat om… kan jag få byta om igen?

Klänning är nog inte mitt top-choice sunka-hemma-plagg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.