Hoppa till innehåll

Förskolebesök

Nu har vi besökt Sanders blivande förskola. Den ligger bra till, det gör den. Både med tanke på Avas skola och på att den ligger skyddat och nära parker. Mysigt att den är liten också. Visningen var lite… loj, tyckte jag. Känns i alla fall som att det kan bli bra.

Känner som innan, skulle vi hinna få plats på vårt första- eller andrahandsval byter vi antagligen, men jag vill faktiskt hellre till detta ställe än till trean och fyran (gillade trean, men den ligger inte lika bra till). Men än så länge köar vi vidare på alla fyra, kanske kan vara bra att hålla öppet? T.ex. om Sander hinner börja innan vi får nytt erbjudande och det visar sig vara så dåligt att vi vill byta till vad som helst?

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

  1. […] har fått dagisplats till augusti och vi har varit där och hälsat på. Hoppas att det ska bli bra… han är fortfarande väldigt reserverad för främlingar, jag […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *