Hoppa till innehåll

En liten som vill ut

image

Sander tycker såå mycket om att gå ut. Men tyvärr sitter/sover han i vagnen en stor del av tiden han är ute, och det duger såklart inte. Igår kunde jag inte låta bli att rucka på planerna lite. Jag kom hem och skulle fixa middag. Jonas skulle iväg och när Sander såg honom ta på sig skorna ville han verkligen ta på sina och följa med. Jag hade inte hjärta att neka, så vi gick ut på gården en liten sväng. Känns som att vi alltid nekar, för han brukar vilja gå ut vid knepiga tillfällen… och det var det ju nu också egentligen, men vi har börjat äta senare middag så det var inte riktigt lika illa som vanligt i alla fall.

Barnen har för övrigt varit hemma sjuka hela veckan. Hosta med inslag av feber,  mest Ava men Sander också. Hostan är envis, såklart, men jag hoppas vi kan vara som vanligt i helgen.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *