Stoppa pressarna! Sander sov på förskolan!

Andra inskolningsdagen, 9.30-14.30, nu inklusive vila och mellanmål. Och Sander sov faktiskt! Jag var inte där idag, men jag får väl tro Jonas, fast det är lite svårt utan att ha sett det med egna ögon.

Jag hämtade Ava i skolan för första gången och åkte till simskolan med henne. Andra tillfället på nya stället, men första för mig. Det gick bra, men det är lite tråkigt att föräldrar inte får vara med och titta på. Och stressigt att behöva trolla fram något vi kan äta till “middag” på vägen dit…

Det är mycket nu med allt nytt och alla tider som ska gå ihop. Jag känner att jag ligger back på egentid och återhämtning, men det är väldigt svårt att åtgärda. Finns ingen tid. Men kanske känns allt mindre tungt när vi vant oss mer. Jag måste börja vara på jobbet tidigare när jag inte lämnar, för att kunna hämta tidigt och det känns svårt. Jag sover redan för lite och Sander vill såklart amma på mornarna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.