Sander sov hela natten i våningssängen!

Plötsligt händer det! Natten blev precis sådär som målet är att nätter ska vara. Så det känns nog rätt bra att vi har börjat natta Sander i våningssängen ändå. Första natten var jag inte övertygad. Då låg jag också där inne hela natten, Sander vaknade flera gånger och ammade väääldigt mycket, även i sömnen, och Ava stökade ovanför och vaknade någon gång hon också…

Igår kväll satt jag vid datorn och var iordninggjord, men tänkte sitta tills Sander ropade. Bara det att han inte gjorde det… till slut fick jag gå och lägga mig i egen säng för egen maskin. PLOPP ner i svart hål och vakna 05:41 av att Sander gnällde lite i rummet intill. Väckarklockan skulle ringa 06:00, så det var helt lagom för att gå in och amningsgosa lite. Det blev morgongos med båda barnen, för Ava vaknade också. Men det funkade ju eftersom det ändå var morgon.

Himla skönt!

Och nej, jag tror inte att det alltid kommer att vara så här, men jag känner mig i alla fall mer motiverad att försöka nu… Jag tror att en viktig framgångsfaktor igår kväll var att Jonas lade Sander och nattade genom att sitta i fotänden av sängen och pyssla medan Sander fick somna själv. Tyvärr är det inte lika lätt för min del, Sander vill ju amma om jag är där. Men det är bara att försöka vidare…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.