Hoppa till innehåll

Klääääääder

Köpa lite kläder, som sagt. Kunde inte motstå denna till Ava:

A-klänning

Det står ju nästan hennes namn på den. Bokstavligt talat. :) Så det fick bli en sån, trots att jag hittills har undvikit paljetter på barnkläder. (Det är alltså ett paljett-A i olika metallic-färger.)

Och Sander behövde faktiskt en ny pyjamas:

djungelpyjamas

Och så jag då. Jag har shoppat på näääätet. Jag kan ju inte köpa kläder utan att prova egentligen, så jag ser det inte riktigt som att jag har köpt dem ännu, mer som att jag lagt ut pengar för att få prova dem hemma. Kanske passar något i alla fall? Detta har jag klickat hem:

Beställda kläder

Fyra klänningar och en kofta alltså, inte de övriga plaggen på bilderna. Fickor i två av klänningarna, det är ju ett stort plus i min bok.

Nummer 2 har nog för korta ärmar för att jag ska trivas i den, tänker jag nu. Och nummer 3 kan mycket väl vara för urringad (inte för att jag är pryd, men för att jag har kort överkropp…). Men men, vi får se.

Mitt klänningsprojekt har fallit väl ut, jag vill väldigt gärna ha klänning nu. Måste bara se till att hitta lite fler som funkar!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *