Resultat av andra shoppingförsöket

kladerforsok2update

Gick till affären idag för att testa om jag orkade efter sjukdagarna (det gjorde jag, men var lite snurrig och blev trött). Hämtade paket! Och orkade efter lite vila prova igenom omgång 2 av min shopping.

Behåller alltså en klänning. Den var bra, fast hade gärna fått vara tjockare.

Nr 2 var jättetunn och hade hård resår i midjan. Nr 3 var skitkonstig både i formen och i det att det satt spets på konstiga ställen: 1) i nacken, där det inte syns utan bara kliar 2) i fickorna! Alltså fickan var gjord av tunn spets som inte lär hålla för nånting… Och det syns ju så klart inte heller. Förstod mig inte på den alls. Nr 4 var inte alls i bomull, som det stod på sajten, utan polyester. Blä.

Så. En klänning, alltid något. Men nu vill jag ha lite mer färg! Och det känns som att jag har scannat av hela nätet redan… Funderar på om det kanske börjar bli dags att kontakta mitt span sedan länge, Orkanlia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *