Hoppa till innehåll

2. 5 saker jag tänkt på idag

Idag har vi haft vuxenkalas för barnen med mormor, morfar, farmor, farfar, faster Emma och Johannes på besök. Lite känns det som att jag i såna lägen (fullt ös, medvetslös) hamnar i autopilot och inte egentligen tänker så mycket, men jo, det här har jag tänkt på:

  1. Vad kan jag ha på mig som ser lite fräscht ut, men ändå går att amma i? Svar: typ inget. Varför har jag bara ärmlösa, supersomriga amningsklänningar? (2 st)
  2. Oj, det kommer att bli rätt mycket presenter efter att alla kalas är avklarade. Och sen är det snart jul… Borde rensa ut lite gammalt, men det är svårt när det som Ava vuxit ifrån passar Sander ett tag till.
  3. Sander har börjat säga många fler ord nu på sistone, det är roligt.
  4. Vad vi ska servera på de övriga två kalasen, samt hur vi ska fira de faktiska födelsedagarna.
  5. Våra barn är rätt underbara, faktiskt.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *