Hoppa till innehåll

Barnens vuxenkalas

Vuxenkalas collage

Så börjar det. Kalasvågen 2014. Vuxenkalas idag, Sanders födelsedag på tisdag, Avas födelsedag på fredag, Avas skolkompiskalas på lördag och båda barnens övriga-kompisar-kalas en vecka efter det.

Idag alltså vuxenkalas med mormor, morfar, farmor, farfar, faster Emma och Johannes. Det var fint. Och ojojoj, vad mycket fina saker barnen fick!

Sander fick: en massa träjärnväg, en bilmatta, en tröja med en superfin tax, en bok.

Ava fick: ett eget bibliotek (! bibliotekariefaster hade fixat ett bibliotek i en låda, så Ava lånade ut böcker för fullt till kalasgästerna), Bamse-prenumeration, lego, Pippi-bok, tröja som mormor stickat, Megakillen-bok, brevpapper, decoupage-pysselset, paketrosor… glömmer jag något nu?

Ja, massor av fint. Och detta bara från gästerna idag, alltså. Vi ger våra presenter på födelsedagarna och sen tillkommer barnkalas.

Snart är det jul också. :)

Vi inledde med paketöppning och åt sedan korv med bröd till lunch. Ava lekledde gästerna medan jag lade Sander för en tupplur och gav sig sedan på att skriva brev till samtliga på sitt nya brevpapper. När Sander vaknat blev det fika med raw-brownietårta och mandelmassekakor.

När gästerna åkt hann Ava leka lite med kompisen T som bor i samma trappuppgång också. Mycket bra dag.

» ‘Barnens vuxenkalas 2014’ på Flickr

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *