Magsjukt

Sander blev alltså kräksjuk natten till fredagen. På fredagseftermiddagen verkade han rätt okej igen, men på lördagen var han helt utslagen. Vi borde förstås ha börjat med vätskeersättning tidigare, men det blev först då. Ava har aldrig varit så magsjuk att hon behövt det, peppar peppar, så vi var inte riktigt med på banan.

Nåväl. Idag har han varit sig själv, fast inte ätit några jublande mängder precis. Jag ska vara hemma med honom imorgon också för att följa 48-timmarsregeln och jag hoppas verkligen att vi kan konstatera kräkeriet besegrat sen. Men jag ska inte ta ut segern i förskott, vi får se hur det blir.

Det blev mycket amning när han var dålig och det var skönt att kunna ta till det! Men annars ammar vi i stort sett bara i samband med sömn numera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *