Hoppa till innehåll

Tillbaks i rutin

Sander kunde gå tillbaka till förskolan först idag torsdag. Det blev jag som tog alla vabdagarna eftersom det kändes bra att låta honom amma fritt, särskilt när han var riktigt dålig och det var det enda han var intresserad av att äta/dricka.

Det var inte roligt när han var dålig, men det var riktigt mysigt att vänta ut de 48 timmarna efter dålig output som krävs för att få gå tillbaka till förskolan. Skönt att vara bara vi och ta dagen som den kommer. Extra lyxigt på tisdagen när Ava och Jonas var borta från morgon till läggning (simskola efter skolan) och vi varken behövde hämta Ava eller ha middag på bordet vid någon bestämd tid.

Det har varit lite som att ha en bäbis igen, jättemycket gos och mys. De senaste dagarna har vi varit ute lite också.

image

image

image

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *