Hoppa till innehåll

Ny blogg

Nu har jag en helt ny blogg. Eller två, rättare sagt, eftersom jag slopade min multisiteinstallation som även inkluderade Helenas boksidor och skapade två helt nya bloggar med helt rena databaser. Sen tryckte jag in exportfiler med blogginnehållet, alltså de man tar fram från wp-admin. Laddade upp bilder och installerade plugins på nytt, etc.

Det coolaste är att de buggigheter jag stört mig på på sistone faktiskt försvann. Nu går det t.ex. att göra ändringar för temats utseende, det funkade bara på boksidorna förut.

Lite svettigt var det förstås eftersom importen av Helenas dagar failade ett par gånger pga för tungt jobb antar jag, men för varje gång jag körde kom den lite längre.

Allt är inte exakt som förut och några grejer fattas, men jag hoppas att inget är trasigt…

Känns bra i alla fall! Skönt att vara av med buggig multisite och att ha rensat databasen från en massa gammalt skräp från testade pluginer etc.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *